click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Multi Traffic Point Hoorn krijgt vorm

Posted by info on 8 juli, 2019
| 0

Het Multi Traffic Point Hoorn krijgt vorm. Dozy is druk met de fundering van dit unieke complex. Daarmee worden vanuit de lucht al de contouren zichtbaar van dit MTP. Hier gaan onder meer belangrijke foodketens op een niet eerder vertoonde schaal samenwerken.

Even bijtanken

‘Even bijtanken’ is met recht de boodschap van het Multi Traffic Point Hoorn. En die boodschap geldt letterlijk en figuurlijk. Want dit innovatieve initiatief van de Marees Groep geeft iedereen die hier komt nieuwe energie. Immers, niet minder dan zes bekende foodketens doen mee aan dit MTP. Zij zijn McDonald’s, KFC, De Beren, FEBO, Subway en Spare Rib Express. Een dochterbedrijf van de Marees Groep exploiteert ook hier een groot AVIA-tankstation. Bovendien bouwt Dozy een snellaadstation en een wasstraat op het complex. Al die samenwerkende bedrijven laten straks met een tientallen meters hoge reclamezuil zien hoe trots zij zijn op dit MTP. 

MTP attractie

Nu de fundering vorm heeft, zien alle ongetwijfeld nieuwsgierige passanten het MTP de komende maanden snel groeien. Het maakt de bouwplaats van Dozy op bedrijventerrein Zevenhuis dagelijks een attractie voor duizenden. Immers, dit MTP staat op een strategisch unieke locatie aan de drukke Westfrisiaweg en een op een steenworp van de A7. Al die duizenden kunnen alvast bedenken welk restaurant zij voor hun eerste bezoek aan het MTP bovenaan hun lijstje zetten. Ook al moeten ze nog eventjes geduld hebben, de roodketens openen begin volgend jaar. 

Initiatiefnemer Dick Jan Marees ziet met het Multi Traffic Point Hoorn een droom gerealiseerd. Dit in samenwerking met onder anderen Knevel Architecten, de gemeente Hoorn, Pieter Bouwtechniek, Huygen Installatie adviseurs, Fa. A. Sneekes & Zn én hoofdaannemer Dozy. 

Compare Listings