click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Dozy bouwt MTP

Posted by info on 11 april, 2019
| 0

Dozy bouwt het Multi Traffic Point (MTP) Hoorn. Dit indrukwekkende complex brengt op een on-Nederlandse schaal dienstverlening bijeen aan de Westfrisiaweg, op een steenworp afstand van de A7. Voor Dozy is het MTP een nieuwe mijlpaal voor de groei-ambitie in Noord-Holland.

Het Multi Traffic Point aan de rand van Hoorn is een initiatief van de Marees Groep. Het complex op bedrijventerrein Zevenhuis wordt een zogeheten ‘cross sell locatie’ voor een grote groep ondernemers. Zo gaat een dochterbedrijf van de Marees Groep een AVIA-tankstation exploiteren. Maar dit is slechts één van de indrukwekkende reeks bedrijven, die het gezicht van dit MTP bepalen. Bij de presentatie van het bouwplan werd de komst bekendgemaakt van een aantal restaurants. Wie wat wil eten kan bij het MTP straks zeker terecht bij – hou je vast: McDonald’s, Subway, KFC, Febo, De Beren en Spare Rib Express. Het ontwerp van Knevel Architecten uit Amsterdam kent ook een grote wasstraat.

Dozy krijgt het vertrouwen dit enorme project te realiseren. Als bevlogen en betrokken bouwer zijn we heel blij met deze opdracht, ook omdat wij de ambitie delen die de Marees Groep heeft op het gebied van duurzaamheid.

Bij het MTP wordt dit onder meer zichtbaar in het grote aantal zonnepanelen en in de keuze voor het zogeheten greenparkingsysteem.

Reclamezuil van het Multi traffic Point.

De imposante reclamezuil van het MTP Hoorn.

Dozy werkt bij de bouw samen met onder meer Pieter Bouwtechniek, Huygen Installatie adviseurs en Fa. A. Sneekes & Zn. Initiatiefnemer Dick Jan Marees verwacht dat de diversiteit van het MTP ‘een versterkende en aantrekkende werking’ biedt voor de activiteiten op het bedrijventerrein Zevenhuis en de wijde omgeving. Met een reclamezuil van 30 meter hoog wordt het MTP een van alle kanten optimaal herkenbare ‘landmark’ bij Hoorn.

Compare Listings