Your search results

Duindal

Alle woningen zijn verkocht…

Duinpark Den Helder, een geweldige plek om te wonen! In de Kop van Noord Holland ligt Den Helder. De oorspronkelijke vissersplaats is in de loop van de eeuwen uitgegroeid tot een gemeente van circa 60.000 inwoners. Den Helder kan terugkijken op een rijke historie. Omstreeks 1500 vestigen zich de eerste bewoners in de omgeving van Den Helder.

De nieuw te bouwen vrijstaande woning met twee woonlagen en een riante vliering in het prachtige Duindal heeft veel mogelijkheden.  De woning is aantrekkelijk voor alle leeftijdscategorieën en gezinssamenstellingen. Door de diverse opties is de woning per gezin naar eigen smaak in te delen. Natuurlijk zijn eigen wensen en ideeën bespreekbaar om het echt tot uw droomwoning te maken. De woning ligt vlakbij een winkelgebied, openbaar vervoer, scholen, park, bos, duinen en niet te vergeten de mooie kustlijn, waar u heerlijk kunt recreëren.

Deze woning heeft een ruime entree met toilet. U komt hierna in de (open)keuken met ruimte voor een kookeiland. Aaneengesloten de woonkamer. Aan de andere zijde is een tv-, computer-, lees-, kinderspeel-, of zithoek te maken. Als standaard optie is hier de mogelijkheid om een extra slaapkamer met badkamer of een eigen kantoor/praktijkruimte aan huis te maken. Ook bevindt zich op de begane grond de inpandige berging. Optioneel kan er gekozen worden voor een extra berging, garage of carport naast het huis. Vanuit de woonkamer kunt u via de openslaande deuren het terras betreden.

In de hal is de verdieping te bereiken via de open trap. Op de verdieping is aan de voorzijde een riante slaapkamer welke als standaard optie de mogelijkheid biedt tot twee slaapkamers of een slaapkamer met inloopkast. Verder op de verdieping nog twee slaapkamer, een installatie/wasruimte en een badkamer met tweede toilet. Het tweede toilet zou ook apart gemaakt kunnen worden. Op de overloop kunt u via de vlizotrap naar de zeer ruime vliering.

 

Wilt u een soort gelijke woning, heeft u vragen of u wilt een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met ons via:

Mail: duindal@dozybv.nl
Telefoon: 0223-630454
Of onderstaand contactformulier:

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw vraag / opmerking

Contactvoorkeur
EmailTelefoon

Compare Listings