click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Nieuwbouw voor de Elft

Posted by info on 1 april, 2020
| 0

Innovatieve, duurzame en milieu- en energievriendelijke huizen, die voor veel Wieringers bereikbaar zijn. Dat ideaal staat ons voor ogen bij de invulling van de Elft in Hippolytushoef, een historische plek.

Overzicht van bouw de Elft in Hippoytushoef op Wieringen

Ons bouwplan voor de Elft

Zo’n uitzonderlijke locatie, tot voor kort het hart van bestuurlijk Wieringen, verdient een eigentijdse, herkenbare invulling. Wij willen hier een bijzonder ‘buurtje’ realiseren. Een nieuw buurtje ook, dat inspeelt op de actuele woningvraag op Wieringen. Dezer dagen starten alle vereiste procedures voor dit ‘inbreiplan’. Intussen gaan wij met GEO Architecten uit Schagen en andere partners de plannen verder in detail uitwerken en verfijnen.

De architecten hebben de locatie opgedeeld in wat zij noemen ‘een voor- en een achtererf’. GEO: ‘Het lint langs de Elft wordt doorgezet met een 3-tal huizen, op het achtererf wordt een woonplantsoen met 16 levensloopbestendige woningen toegevoegd.’

Een 3-kapper wordt de entree van de Elft.

De lintbebouwing wordt voortgezet met deze 3-kapper.

Het hofje van de Elft, 16 nieuwe levensloopbestendige woningen.

De Elft krijgt dit hofje, met 16 levensloopbestendige woningen.

De procedures vragen tijd. Maar we hopen en verwachten in het najaar met de verkoop te kunnen starten. Wie belangstelling heeft, kan zich volstrekt vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrieven over De Elft. Stuur hiervoor een mailtje naar elft@dozybouwt.nl o.v.v. Nieuwsbrief De Elft.

Bouwplan de Elft voor Hippolytushoef op Wieringen.

Mooi overzicht van het bouwplan, met de voortzetting van de lintbebouwing en het ‘hofje’.

Compare Listings