Your search results

Oosterland

Landelijk wonen op Wieringen

Je proeft haast het zout van de Waddenzee, geniet van de trekvogels, ruikt het land. De natuur van het ‘geheime ’ Waddeneiland Wieringen ademt in Oosterland een weldadige rust. Landelijk leven is hier de vanzelfsprekende waarheid, geen fantasie van een glossy magazine.

 

De nieuwbouw in de luwte van de Michaëlskerk kiest voor de traditie van een oud Waddeneiland. De architecten zetten in op de beste traditionele materialen, op een uitvoering die vraagt om ambachtelijk meesterschap. Voor de vier huizen zijn verschillende gevelstenen uitgezocht die het project Michaëlsterp eenzelfde eigenheid geven als de bestaande bebouwing in de kleine kern rond het oude Oosterlander kerkje. De stoere stenen van de landelijke villa’s worden gecombineerd met karakteristieke houten topgevels en bij twee huizen met een opvallende erker/uitbouw.

 

De huizen van de Michaëlsterp reiken naar de hemel met een vrij steile dakhelling, die bijdraagt aan de uitstraling van de villa’s én aan extra levensruimte. Een forse uitbouw geeft de vier de luxe van de landelijke villa en maakt de huizen levensloopbestendig. Kopers kiezen voor een hobbykamer of kantoor, maar evenzeer is een indeling met extra slaapkamer en badkamer mogelijk. Als bouwer voor de toekomst stelt ontwikkelaar Dozy in alle gevallen de hoogste isolatie-eisen centraal. Duurzaamheid wordt ook benadrukt met een warmteterugwinsysteem en niet minder dan 9 zonnepanelen.

Oosterland

Michaëlsterp telt vier villa’s op riante kavels van ca. 534m2 tot ca. 631m2. We noemen ze Villa Lely, Villa Breehorn, Villa Eendracht en Villa Treslong. In de gevels zijn diverse variaties aangebracht zoals te zien op de verkooptekeningen. Er zijn verschillende gevelstenen en topgevels voorzien. Twee woningen krijgen een karakteristieke houten topgevel, de andere twee een metselwerk topgevel. Twee huizen krijgen aan de zijkant een extra erker/uitbouw.

Maak direct een afspraak met Coltof Makelaardij, tel. 0223-200005, of neem contact op met ons via:

Mail: oosterland@dozybv.nl
Telefoon: 0223-630454
Of onderstaand contactformulier:

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw vraag / opmerking

Contactvoorkeur
EmailTelefoon

Compare Listings