fbpx
Uw zoekresultaten

Oosterland

Landelijk wonen op Wieringen

Je proeft haast het zout van de Waddenzee, geniet van de trekvogels, ruikt het land. De natuur van het ‘geheime ’ Waddeneiland Wieringen ademt in Oosterland een weldadige rust. Landelijk leven is hier de vanzelfsprekende waarheid, geen fantasie van een glossy magazine.

Oosterland

 

De nieuwbouw in de luwte van de Michaëlskerk kiest voor de traditie van een oud Waddeneiland. De architecten zetten in op de beste traditionele materialen, op een uitvoering die vraagt om ambachtelijk meesterschap. Voor de vier huizen zijn verschillende gevelstenen uitgezocht die het project Michaëlsterp eenzelfde eigenheid geven als de bestaande bebouwing in de kleine kern rond het oude Oosterlander kerkje. De stoere stenen van de landelijke villa’s worden gecombineerd met karakteristieke houten topgevels en bij twee huizen met een opvallende erker/uitbouw.

 

De huizen van de Michaëlsterp reiken naar de hemel met een vrij steile dakhelling, die bijdraagt aan de uitstraling van de villa’s én aan extra levensruimte. Een forse uitbouw geeft de vier de luxe van de landelijke villa en maakt de huizen levensloopbestendig. Kopers kiezen voor een hobbykamer of kantoor, maar evenzeer is een indeling met extra slaapkamer en badkamer mogelijk. Als bouwer voor de toekomst stelt ontwikkelaar Dozy in alle gevallen de hoogste isolatie-eisen centraal. Duurzaamheid wordt ook benadrukt met een warmteterugwinsysteem en niet minder dan 9 zonnepanelen.

Oosterland

Michaëlsterp telt vier villa’s op riante kavels van ca. 534m2 tot ca. 631m2.
In de gevels van de woningen zijn diverse variaties aangebracht zoals te zien op de verkooptekeningen. Er zijn verschillende gevelstenen en topgevels voorzien. Twee woningen krijgen een karakteristieke houten topgevel, de andere twee een metselwerk topgevel. Bouwnummers 65 en 16 zijn aan de zijkant voorzien van een erker/uitbouw.

Indien er vragen zijn of u wilt een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met ons via:

Mail: oosterland@dozybv.nl
Telefoon: 0223-630454
Of onderstaand contactformulier:

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw vraag / opmerking

Contactvoorkeur
EmailTelefoon

Vergelijk aanbiedingen