Your search results

De Hofdame

in
Beatrixstraat, Den Helder, Centrum
add to favorites
261

Project beschrijving

Acht appartementen, vijf woningen en winkelpanden in de plint.

Eén blik op De Hofdame toont meteen dat de vijf woningen ieder hun eigen karaktereigenschappen hebben. Van strakke moderne vormgeving tot een meer authentieke ontwerpstijl met traditionele puntdaken. Tevens zijn de woningen voorzien van een zeer ruim dakterras dat is gesitueerd op het zuiden.

Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De royale woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem precies zo in te richten als u het wenst. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk kokkerelt. Of gooi ’s avonds de tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wasbak. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken.

De hoekwoning heeft een extra verdieping, deze kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Hobbyruimte, muziekkamer, speelkamer voor de kinderen, thuiswerkkantoor of fitnesslokaal. Aan u de keuze.

De acht appartementen zijn voorzien van een mooie ruime doorzonindeling. De appartementen zijn driekamerappartementen voorzien van twee ruime slaapkamers. De ruime dakterrassen bevinden zich net als bij de woningen aan de zongerichte zuidzijde en zijn ruim van opzet, zo’n 10 m2. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevinden zich per laag twee appartementen. Op de 4e en 5e verdieping per laag één appartement. Het appartement op de 4e verdieping is voorzien van een riant dakterras van circa 100 m2.

Address: Beatrixstraat
Area:
State/County:
Zip: 1781ER
Country: Nederland
Open In Google Maps
Property Id : 2046

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings