Your search results

Multi Traffic Point

in
Jan Tinbergenweg 3, Hoorn
add to favorites
194

Project beschrijving

Dozy bouwt het Multi Traffic Point (MTP) Hoorn. Dit indrukwekkende complex brengt op een on-Nederlandse schaal dienstverlening bijeen aan de Westfrisiaweg, op een steenworp afstand van de A7. Voor Dozy is het MTP een nieuwe mijlpaal voor de groei-ambitie in Noord-Holland.

Het ontwerp van een Multi Traffic Point (MTP) te Hoorn is gemaakt door Knevel Architecten. Dit project ligt aan de nieuwe Westfrisiaweg N23; de nieuwe verbinding tussen Alkmaar en Zwolle. Het MTP bestaat uit een tankstation, een autowasstraat en diverse horecagelegenheden.

De opdrachtgever streeft eenheid in architectuur na en regie op totaalkwaliteit van de gebiedsontwikkeling. De doorlopende luifel vormt de verbinding tussen de gebouwen. Het project heeft een hoge duurzaamheidsambitie. Zo zal het dakoppervlak gebruikt worden voor het opwekken van duurzame energie en de opvang van regenwater, dat onder andere gebruikt kan worden in de wasstraat. Het terrein zal een groene inrichting krijgen, dat uitnodigt tot aangenaam verblijf.

De structuur van de gebouwen bestaat uit een stalen dakconstructie die gedragen wordt door stalen kolommen die buiten de gevel staan in een vast ritme. De stabiliteitskruizen zijn tevens aan de buitenzijde van de gebouwen zichtbaar gemaakt. Hierdoor wordt de draagstructuur onderdeel van de uitstraling van dit complex.

De eerste paal van de bouw is op 11 april 2019.

Bekijk www.mtphoorn.nl voor meer informatie

Address: Jan Tinbergenweg 3
City:
Zip: 1689ZV
Country: Netherlands
Open In Google Maps
Property Id : 2798

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings