Uw zoekresultaten

Upgrade Baljuwstraat

in
Baljuwstraat, Den Helder, De Schooten
toevoegen aan favorieten
195

Project beschrijving

De typerende jaren ’70 flats in Den Helder worden ieder met een eigen stijl opgewaardeerd om een eigen karakter te krijgen. Het nu eentonige, massieve en horizontale karakter van de flats wordt aangepakt. Naast het vergroten van de balkons en het ‘up-to-date’ maken van de woningen is er voor gekozen om de flats zo aan te pakken dat ze haast niet herkenbaar zijn als galerijflats.

Uiteraard is verduurzamen van de woningen een hoofdprioriteit, maar in het kader van levensduurverlenging worden daarnaast ook balkons vergroot, privacyschermen, balkon- en galerijhekken vernieuwd. Dit alles wordt geïntegreerd in verticaal georiënteerde betonnen kaders. Hierdoor wordt de schaal van het complex aangenamer en de monotonie en anonimiteit van de oorspronkelijke gevels doorbroken. Elke individuele woning is afleesbaar in de gevel. De appartementen én de omgeving worden hierdoor aantrekkelijker voor bewoners en omwonenden.

Betonnen balkon- en galerijgeveldelen worden vervaardigd uit ‘Ultra Hoge Sterkte Beton’, dat sterke constructies toestaat met veel geringere materiaaldiktes. Dit materiaal heeft zijn waarde ruimschoots bewezen en biedt architecten de mogelijkheid veel betonconstructies veel slanker te ontwerpen, hetgeen wordt vereist in zowel moderne architectuur als renovatie/transformatie.

Adres: Baljuwstraat
Gebied:
land: Netherlands
Openen in Google Maps
Project-id: 2026
Appartement
Woning
Renovatie

Neem contact met mij op

Een voorstelling plannen?
 • Contactformulier

  Naam*

  E-mail*

  Adres* (Straat + huisnr)

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  Uw vraag / opmerking

  Contactvoorkeur
  EmailTelefoonGeen voorkeur

Vergelijk aanbiedingen