klik om zoom in te schakelen
Zoeken...
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende
Uw zoekresultaten

School 7 – Public library of the year

Gepost door Thomas Carl Tames Prützke op 28 augustus, 2018
| 0

De door aannemingsbedrijf Dozy volledig gerestaureerde en uitgebreide bibliotheek School 7 van Den Helder is wereldwijd public library of the year! Onder meer architectuur en duurzaamheid worden geroemd.

Naast de winnende Helderse bibliotheek waren bibliotheken genomineerd uit Brazilië, Noorwegen, Singapore en de Verenigde Staten. School 7, van harte gefeliciteerd! Ons aannemingsbedrijf heeft tijdens de complexe nieuwbouw en renovatie van het (zeer) oude schoolgebouw tot hypermoderne bibliotheek niet alleen als bouwer de hoofdrol mogen vervullen. Dozy bv was voor de opdrachtgevers een belangrijke adviseur en ‘probleemoplosser’ bij de forse uitdagingen die een ingrijpende restauratie als deze zowel vooraf als tijdens de uitvoering altijd met zich meebrengt. We zijn trots op dit vertrouwen.

Geniet in alle rust nog eens van de fraaie #fotoserie op onze website. Dan begrijp je eens te meer waarom School 7 is uitgeroepen tot wereldwijd Public library of the year 2018. dozybv.nl/properties/school-7

 

 

Vergelijk aanbiedingen