click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

School 7 – Public library of the year

Posted by Thomas Carl Tames Prützke on 28 augustus, 2018
| 0

De door aannemingsbedrijf Dozy volledig gerestaureerde en uitgebreide bibliotheek School 7 van Den Helder is wereldwijd public library of the year! Onder meer architectuur en duurzaamheid worden geroemd.

Naast de winnende Helderse bibliotheek waren bibliotheken genomineerd uit Brazilië, Noorwegen, Singapore en de Verenigde Staten. School 7, van harte gefeliciteerd! Ons aannemingsbedrijf heeft tijdens de complexe nieuwbouw en renovatie van het (zeer) oude schoolgebouw tot hypermoderne bibliotheek niet alleen als bouwer de hoofdrol mogen vervullen. Dozy bv was voor de opdrachtgevers een belangrijke adviseur en ‘probleemoplosser’ bij de forse uitdagingen die een ingrijpende restauratie als deze zowel vooraf als tijdens de uitvoering altijd met zich meebrengt. We zijn trots op dit vertrouwen.

Geniet in alle rust nog eens van de fraaie #fotoserie op onze website. Dan begrijp je eens te meer waarom School 7 is uitgeroepen tot wereldwijd Public library of the year 2018. dozybv.nl/properties/school-7

 

 

Compare Listings